WEEKEND!
20 sep. 2010
πΏπ¦
vanuit Zuid-Afrika
Foppe de Haan heeft AJAX CT naar zijn hand gezet. Ze spelen 4-3-3, en zeer aanvallend. Het niveau is nog niet erg hoog. Ik denk dat er voorlopig geen nieuwe spelers naar AJAX amsterdam komen. Maar goed, ze hebben de Platinum Stars wel volledig weg gespeeld.
Het Green point stadion is erg mooi (foto's), helaas ook erg leeg. Naast ons zaten drie dikke bier drinkende negerinen, die echter voor genoeg sfeer zorgden. 'MISTER REF!, MISTER REF!, FOUL!' Verder genoeg Vuvuzela's om me een dip in mijn audiogram te bezorgen. Het handje vol supporters maakt meer kabaal dan heel VAK 410 bij elkaar.
We zaten op de eerste rij, achter het doel. Als je over de balustrade leunde kon je het gras aanraken. Tijdens het WK moet het echt gekkenhuis geweest zijn hier.
Zaterdag zijn we naar een muziek festival geweest midden in de bergen en wijnvelden. Het was voornamelijk GOA trance. Niet helemaal mijn stijl, maar de zon scheen, mensen gingen uit hun bol, en het bier was koud. Twee medelanders van de lodge hadden nog een pilletje gescoord, om daarna in een spraakwaterval te veranderen. Gelukkig zaten ze niet in mijn auto op de terug weg. Na een kwartiertje op de weg terug kwammen er al smsjes uit de andere auto met teksten als: 'DIT IS DE RIT VAN HEL, ze houdt niet op met praten! AHHHHHHHH'. E-friends, gotta love them.
Zondag was weer surftijd. De golven waren alleen een ietsje pietsje te groot. Ik heb wel aan mijn duckdive kunnen werken, maar helaas geen golf kunnen pakken. Maar goed, schoon gespoeld door het zoute water nog wat wijn geproefd in stellenbosch, en toen was het al weer bed tijd. De Weekenden zijn hier erg zwaar. Gelukkig heb ik weer een week om bij te komen.
Vanavond weer dienst, gelukkig. Anders doe ik hier helemaal niks.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}